Autoarea Eva Anca Hamza lansează cartea sa inspirațională „Blondă în acțiune. De la Freelancer la Antreprenoare”

Luna iulie vine cu vești de la Editura QUARTO, unde tocmai a apărut cea mai nouă carte a autoarei Eva Anca Hamza. După debutul cu cartea „Alzheimer. Scurtă perspectivă asupra unuia dintre cele mai mari mistere ale creierului”, urmat de publicarea unei agende, „Agenda Motivațională”, autoarea revine cu un nou titlu. De data aceasta, o carte inspirațională, menită să motiveze femeile să își urmeze dorința de a lucra de acasă. Intitulată „Blondă în acțiune. De la Freelancer la Antreprenoare”, cartea este un manifest pentru urmarea dorinței și transformarea pasiunii în profesie.

„Blondă în acțiune” reprezintă o invitație adresată femeilor de pretutindeni de a-și găsi curajul și motivația necesare pentru a-și urma visurile și a le transforma în realitate. Eva Anca Hamza, autoarea cărții, își asumă titlul de „blondă în acțiune” pentru a contrazice stereotipurile și a demonstra că femeile pot fi harnice, ambițioase și pot obține succesul în munca de birou desfășurată de acasă.

Cartea este o combinație de manifest și poveste personală, care oferă cititorilor instrumentele necesare pentru a-și descoperi pasiunea și a o transforma într-o afacere de succes. Eva Anca Hamza împărtășește experiențele ei personale și oferă sfaturi practice pentru a-ți construi propria carieră în mediul de lucru de acasă.

„Blondă în acțiune. De la Freelancer la Antreprenoare” este o sursă de inspirație și încurajare pentru oricine dorește să-și urmeze visurile și să creeze propria carieră de succes. Cartea oferă o perspectivă captivantă asupra muncii de acasă și demonstrează că, indiferent de stereotipuri, oricine poate reuși dacă este determinat și pasionat.

Lansare de carte online și fizică

Sâmbătă, 15 iulie 2023, ora 19:00, pe Zoom, cu transmisiune în grupul Comunitatea CALEA către CARTE, autoarea Eva Anca Hamza va prezenta, alături de Mirela-Carmen Stancu, directorul editurii Quarto, și invitații lor, cea de-a doua carte a sa, „Blondă în acțiune. De la Freelancer la Antreprenoare”. Pentru participare, doritorii sunt invitați să se înscrie la acest link: https://edituraquarto.ro/lansare-carte-blonda-in-actiune/, unde pot alege dacă doresc să urmărească transmisiunea pe Facebook sau doresc să participe live, pe Zoom, unde vor putea interacționa cu autoarea, la finalul prezentării cărții.

După lansarea online, cartea va avea parte și de un eveniment fizic, lansare care va avea loc marți, 8 august 2023, ora 18:00, în Salonta, județul Bihor. Participanții vor avea ocazia să întâlnească autoarea și să primească autografe. Cititorii se vor bucura de oportunitatea de a interacționa cu Eva Anca Hamza și de a discuta despre subiectele abordate în carte.

Pentru mai multe informații despre cartea „Blondă în acțiune. De la Freelancer la Antreprenoare” și despre evenimentele de lansare, vă rugăm să contactați Editura QUARTO la adresa de e-mail contact@edituraquarto.ro sau autoarea, la adresa contact@evaancahamza.ro.

Despre autoare:

Eva Anca Hamza este o autoare tânără, pasionată de munca ei. Este scriitoare de conținut, blogger, editor/corector la Editura Quarto și la Editura Mysterio, PR la Editura Quarto, Social Media Marketing specialist și Trainer pentru Asistenți Virtuali.