Știm deja că multe persoane spun că ar vrea să scrie o carte. Totuși, multe dintre acestea nu vor scrie vreodată. De ce? Deoarece nu găsesc motivația necesară sau chiar găsesc nenumărate motive și obstacole care le împiedică să scrie o carte. Dacă și tu te numeri printre persoanele care spun adeseori că se gândesc să scrie, avem răspunsul pentru tine. Mai exact, îți răspundem la întrebarea „De ce să scrii o carte nonfiction?”.

De ce să scrii o carte nonfiction? – aceasta ar fi prima și cea mai importantă întrebare de la care să pornești când te gândești la scris

În primul rând, să scrii o carte nonfiction îți dă oportunitatea de a-ți împărtăși cunoștințele și experiențele cu lumea. O carte nonfiction te ajută să le oferi cititorilor informații reale dintr-o perspectivă unică.

Ai șansa de a aborda subiecte care te pasionează sau în care ai experiență, pentru a contribui la extinderea cunoștințelor colective. Cu ajutorul unei cărți nonfiction, poți influența opinia cititorilor cu privire la subiectul abordat și, desigur, poți schimba vieți. O carte nonfiction bine scrisă poate aduce schimbări pozitive în viața oamenilor, ajungând să schimbe lumea.

Știi care este încă un motiv bun să scrii o carte nonfiction? Scrierea unei astfel de cărți poate avea rol terapeutic. Procesul de scriere în sine poate fi o experiență profundă, care te va ajuta să te eliberezi, să te vindeci și să te dezvolți.

Dacă ești antreprenor, coach, trainer sau terapeut, chiar ar trebui să scrii o carte nonfiction

O carte nonfiction te ajută să îți consolidezi poziția ca expert în domeniul în care activezi. Prin scrierea unei cărți nonfiction îți crești șansele spre noi oportunități de dezvoltare în carieră.

Dacă ești antreprenor, coach, trainer sau terapeut, chiar ar trebui să scrii o carte nonfiction, întrucât aceasta te ajută să îți consolidezi sau chiar să îți construiești propriul brand de la zero. Scrierea unei cărți nonfiction reprezintă una dintre cele mai sigure metode de consolidare a unui brand. Și știi ce este interesant? Faptul că este totodată și una dintre cele mai puțin luate în considerare metode!

Să scrii o carte necesită timp și efort, dar rezultatele pe care ți le poate aduce vor fi meritat toată această investiție în brandul tău. Când scrii o carte nonfiction pentru a-ți consolida brandul, potențialii tăi clienți te vor privi ca pe un expert în domeniul în care lucrezi. Astfel, vor avea încredere în tine și în expertiza ta, iar asta îi va determina să apeleze la tine cu mai multă încredere.

Vrei să scrii o carte? Hai la trainingul gratuit!

Dacă te-ai convins că ai suficiente motive să scrii o carte nonfiction, acum este momentul să îți sufleci mânecile și să te apuci de treabă. O poți face singur, dar asta ar putea dura mulți ani, timp în care, cel mai probabil, îți vei pierde motivația de nenumărate ori și te vei lovi de nenumărate necunoscute cu privire la scrisul cărții și la publicare.

Click pe imagine pentru detalii

O altă variantă ar fi să te lași ghidat de un mentor în acest proces. Vestea bună este că Mirela-Carmen Stancu, Coach pentru Autori și Trainer de Scriere Transformațională, începe un nou training GRATUIT. Te invităm să participi la acest training, unde înveți cum să scrii o carte perfectă pentru brandul tău. Înscrie-te acum la TRAINING-ul GRATUIT ce va avea loc în PERIOADA 04 – 08 decembrie 2023, ora 10:00 A.M. Descoperă pașii care te conduc, de la confuzie la claritate, către cartea ta de impact fără să mai simți frustrare și fără să te mai pierzi în proces.