Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 150 lei, pentru orice locație din România.
Pentru comenzi înafara tării, transportul se calculează pe pagina de Checkout.

CALEA CĂTRE CARTE ⚪ BOOKS 4 BUSINESS

Despre noi

Editura QUARTO este infiintata in anul 2020 și este un brand al S.C. QUARTO HQ MARKETING S.R.L.

Editura QUARTO ofera acces nemijlocit la posibilele directii catre cunoasterea fatetelor Adevarului, catre redescoperirea valorilor de care avem nevoie pentru a trai in armonie cu noi insine, intr-o lume mai buna si mai luminoasa.

Cui ne adresam?

Derulam proiecte editoriale ce se adreseaza scriitorilor ce doresc sa publice carti, fie ca au fost cuprinsi in planul editorial propriu, fie ca sunt facute in colaborare sau pentru diferite edituri, firme, asociatii sau organizatii profesionale. 

Ne propunem sa dezvoltam experienta in redactarea de carti NONFICTION care sa puna accent, in primul rand, pe aspectele motivationale si inspirationale… toate pentru o viata mai buna, din toate domeniile de activitate.

Editam carti. Editarea de carte presupune o munca migaloasa asupra textului primit de la autor. Prin munca redactorilor si a corectorilor nostri, se naste produsul final al colaborarii cu autorul… cartea acestuia.
 

Editam reviste. Editam si colaboram la editarea unor reviste specializate sau brosuri. Acest tip de proiecte se finalizeaza mai repede decat cartile. Lunar sau trimestrial, ducem la bun sfarsit reviste din cele mai diferite domenii. Revista QUARTO, revista de suflet a editurii noastre, este un exemplu in acest sens.

Asiguram design profesional pentru coperti. Webdesignerii si graphic designerii nostri au realizari cu care ne mandrim, fiind unul dintre domeniile in care avem foarte multe colaborari. 

Activitatea de tiparire. Tiparim doar la calitate maxima… Lucrarile sunt realizate de catre tipografiile partenere. 

IMPORTANT:

PRIMIM CERERI DE PUBLICARE ȘI MANUSCRISE NESOLICITATE DOAR ÎN PERIOADA 01-30 SEPTEMBRIE.
Acceptăm doar lucrări aparținând genului NONFICTION.

Veti primi raspunsul Editurii QUARTO in maxim 30 zile calendaristice dacă viitoarea carte se incadrează în domeniile noastre de interes.

Cerere de Publicare

 • Drop files here or
  Max. file size: 512 MB.
   ATENȚIE! Nu trimite întregul manuscris. Douăzeci de pagini sunt suficiente pentru a ne face o părere.
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop
   ×