Despre Editura QUARTO

Editura QUARTO este infiintata in anul 2020 și este un brand al S.C. QUARTO HQ MARKETING S.R.L.

Editura QUARTO ofera acces nemijlocit la posibilele directii catre cunoasterea fatetelor Adevarului, catre redescoperirea valorilor de care avem nevoie pentru a trai in armonie cu noi insine, intr-o lume mai buna si mai luminoasa.

Cui ne adresam?

Derulam proiecte editoriale ce se adreseaza scriitorilor ce doresc sa publice carti, fie ca au fost cuprinsi in planul editorial propriu, fie ca sunt facute in colaborare sau pentru diferite edituri, firme, asociatii sau organizatii profesionale. 

Ne propunem sa dezvoltam experienta in redactarea de carti fiction & nonfiction care sa puna accent, in primul rand, pe aspectele motivationale si inspirationale… toate pentru o viata mai buna, din toate domeniile de activitate.

Editam carti. Editarea de carte presupune o munca migaloasa asupra textului primit de la autor. Prin munca redactorilor si a corectorilor nostri, se naste produsul final al colaborarii cu autorul… cartea acestuia.
 

Editam reviste. Editam si colaboram la editarea unor reviste specializate sau brosuri. Acest tip de proiecte se finalizeaza mai repede decat cartile. Lunar sau trimestrial, ducem la bun sfarsit reviste din cele mai diferite domenii. Revista QUARTO, revista de suflet a editurii noastre, este un exemplu (aparitie trimestriala) in acest sens.

Asiguram design profesional pentru coperti. Webdesignerii si graphic designerii nostri au realizari cu care ne mandrim, fiind unul dintre domeniile in care avem foarte multe colaborari. 

Activitatea de tiparire. Tiparim doar la calitate maxima… Lucrarile sunt realizate de catre tipografiile partenere. 

Cerere de Publicare

  • Drop files here or
    Max. file size: 500 MB.
    Scroll to Top