Antologia „S.I.M.T Calea Către Carte” este o colecție de povestiri scrise cu sufletul, de temeri destăinuite cu sinceritate, toate încununate de cinci secrete, care odată cunoscute, demontează orice teamă și oferă inspirație și motivație celor care iubesc scrisul pentru a continua să scrie.

Simte scrisul și pășește pe Calea Către Carte, alunecând pe muchie de poveste!

Coordonatori:
Mona Șimon & M.C. Simon

Autori:

Daniela Alistar
Ramona Badea
Florina Popa Dumșe
Diana Gole
Lelia Iancu
Oana Lambrache
Oana Pană
Theodora-Raluca Păun
Almona Țilea

Nouă autoare și-au unit forțele pentru a încânta cititorii cu povestiri scrise din tot sufletul. Povestirile au fost scrise în cadrul programului „S.I.M.T”, organizat de către Mona Șimon. Alături de povestiri, cele nouă autoare au vorbit sincer și deschis despre fricile pe care le-au avut și pe care le-au depășit în cadrul programului, scriind aceste povești.

Pe lângă povestirile autoarelor, vei mai descoperi în antologie și 5 secrete despre fricile scriitorilor. Aceste secrete sunt dezvăluite de Mirela-Carmen Stancu, Writing & Book Coach, care, după discuții și coaching cu numeroși scriitori care își doresc să devină autori, a descoperit că marele obstacol pe care aceștia îl au în împlinirea visului lor de a publica este frica sub diversele sale forme. Ca atare, a decis să ofere 5 secrete pentru anihilarea tuturor fricilor.

Antologia „S.I.M.T Calea Către Carte” este disponibilă pentru comandă

Antologie S.I.M.T Calea către Carte
Click pe imagine pentru detalii

Antologia „S.I.M.T Calea Către Carte” are scopul de a arăta că mulți scriitori se confruntă cu diverse temeri atunci când se gândesc să scrie. Aceste temeri îi împiedică, adeseori, să își ducă visul la împlinire. Însă, cu încurajare de la cei din jur și, mai ales, de la cei care dețin deja tainele scrisului, precum și cu dobândirea unor cunoștințe de bază legate de scris, oricine poate depăși aceste frici.

Și asta este exact ceea ce antologia „S.I.M.T Calea Către Carte” face! Îi încurajează, prin experiența autoarelor care au contribuit la aceasta, pe cei care își doresc să scrie. Le arată că scrisul nu trebuie să fie ceva de speriat, ceva ce se face doar în anumite contexte, ci scrisul, venit din inimă, are abilitatea de a aduce în fața cititorilor povești care inspiră și motivează.

Așadar, dacă îți dorești să simți scrisul și să găsești motivația necesară pentru a scrie, îți recomandăm cu drag antologia „S.I.M.T Calea Către Carte”.