Într-o lume plină de povești fascinante și adevăruri neașteptate, nonficțiunea reprezintă farul care iluminează cărările către cunoaștere și înțelegere. La Editura QUARTO, suntem mândri să  aducem în atenția cititorilor povești care nu doar informează, ci le și transformă perspectiva… adică, așa cum ne place nouă să le spunem, povești de impact. Așa cum sigur știi deja, la editura noastră sunt acceptate doar titluri de nonficțiune, de la biografii la memorii, dezvoltare personală, self-help, cărți motivaționale și inspiraționale, sănătate și nutriție, spiritualitate și ezoterism, până la cărți pentru scriitori.

Poveștile publicate la noi deschid porți către lumi reale, pline de aventuri, succese și provocări. Fiecare pagină, carte și poveste deschide o fereastră către o realitate pe care mulți tind să o treacă cu vederea.

Cărțile noastre, aceste povești de impact pe care le aducem în fața ta, își propun să aducă în atenția cititorilor adevăruri ascunse, secrete și povești de viață care au potențialul de a avea un impact puternic – și util – asupra cititorilor. Toate acestea au rolul de a schimba vieți și de a face din Pământ un loc mai bun, un loc unde fiecare vine în sprijinul celor din jur, oferindu-le din cunoașterea sa pentru a-i ajuta să se dezvolte, să evolueze și să găsească motivația necesară în orice situație.

Cărțile noastre de nonficțiune nu sunt doar mijloace de a acumula cunoștințe, ci ele sunt instrumente puternice pentru schimbare. Ele te vor provoca să gândești diferit și te vor determina să vezi lumea într-un mod nou, să îți adresezi întrebări și te vor ajuta să îți redefinești propriile convingeri.

Nonficțiunea schimbă perspective și îmbogățește viețile cititorilor

Nonficțiunea este un izvor nesecat de învățare și dezvoltare personală. Cărțile noastre te vor ghida prin pagini care nu numai că te vor îmbogăți cu informații, ci te vor și încuraja să cauți cunoaștere în fiecare zi, transformând astfel lectura într-o călătorie continuă de descoperire de sine și lume.

La Editura QUARTO, credem că nonficțiunea are puterea de a schimba lumea prin schimbarea perspectivelor individuale. Prin povești autentice și dezvăluiri fascinante, te invităm să te alături călătoriei noastre prin lumea nonficțiunii și să descoperi cum aceste povești pot modela și transforma viețile noastre.

Povești de impact în Antologia de JAD

Click pe imagine pentru detalii

Îți place și să scrii, nu doar să citești? Atunci, avem o invitație către tine!

Începând cu 2024, avem în planul editorial apariția unei antologii care să promoveze scriitorii români. Așadar, suflecă-ți mânecile și pregătește-te să așterni pe hârtia virtuală povestiri care să impresioneze cititorii!

Antologia de JAD – Jurnal de Armonie și Dezvoltare pe Planeta Albastră, va avea câte o temă în fiecare sezon al anului. Vom avea 4 Antologii de JAD în anul 2024.

Scrierile acceptate vor fi cele ce includ povești personale – fie ale tale, fie ale clienților tăi. Așadar, dacă ai ceva de spus, dacă vrei să trăim într-o lume mai bună și vrei să vă împărtășești poveștile și experiența de viață… te invităm să ne trimiți scrierile tale pe adresa redacției. Ca detaliu… poveștile de viață pot aparține oricărui domeniu de interes, putându-se situa chiar și pe granița dintre „normal” și „paranormal”.

Găsești toate detaliile pe site-ul nostru, la secțiunea Concursuri – Antologia de JAD. Vino să te alături nouă și celorlalți scriitori care vor contribui la Antologia de JAD cu povești de impact!