Bine ne-am regăsit în octombrie, dragi membri! Vă mulțumesc că ne sunteți de fiecare dată și în număr atât de mare! Sper că deja v-ați obișnuit să ne primiți și în inbox și astfel să ne încărcăm reciproc cu energie pentru o nouă săptămână QUARTO!

Săptămâna aceasta dăm startul unei noi rubrici la care vă invităm să participați activ! 

QUARTO citește!

quartociteste

De azi înainte, în fiecare articol vă vom arăta și cărți pe care le citim și pe care le recomandăm. Bineînțeles nu uitați că puteți urmări și Raftul cu cărți de pe Calea către carte. Dar de acum încolo nu doar noi, echipa QUARTO, vom face recomandări, ci de asemenea și voi!

Mii de cititori, un singur hastag: #quartociteste

📖 Ai citit o carte și vrei să o recomanzi la cât mai multă lume?

✔️ Postează pe profilul tău de Instagram, dacă e profil public, despre ea, cum ai făcut și până acum, însă adaugă la postare hastagul: #quartociteste

✔️ Dacă pe Instagram nu este neapărat locul tău sau nu ai profil public, vino pe Grupul de Facebook Calea Către Carte și fă acolo o postare, folosind același hastag: #quartociteste

✔️Bineînțeles, poți folosi ambele platforme și posta cu hastagul acesta

Noi vom prelua recomandările voastre și le vom, pune în fiecare săptămână aici, la rubrica QUARTO citește!. Vă pregătim și surprize special create pentru voi, cei care veți participa activ la această acțiune. 

edituraquarto
Ne găsiți și pe Instagram! 👆 CLICK pe imagine! 👆

Cartea zilei. Calea Către Carte

Logo armonia de acasa serie mediakit

Apărută la Editura QUARTO, seria de cărți Logo-armonia de acasă, scrisă de Mădălina Orian, este o carte care îți devine acel prieten la care simți că poți apela oricând, la orice oră, cu toată încrederea, chiar dacă nu și-a propus să țină loc de psiholog, terapeut al limbajului sau psihoterapeut.

Citește articolul integral ➡➡➡➡AICI

Vă mulțumim că ne sunteți în fiecare săptămână! Să ne citim cu bucurie!

O săptămână QUARTO vă dorim!

Sursa imagini și editare: canva.com