Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 150 lei, pentru orice locație din România.
Pentru comenzi înafara tării, transportul se calculează pe pagina de Checkout.

CALEA CĂTRE CARTE ⚪ BOOKS 4 BUSINESS

ECHIPA NOASTRĂ

Bogdan Stancu

Director General Quarto HQ Marketing SRL, sub aripa căreia s-a născut Editura QUARTO

Bine te-am găsit, drag călător prin viață! În țara de unde vin mi se spune Bogman. Și, cateodata, doctor B.
Dar, indiferent de modul în care sunt strigat, sunt un om care crede cu tărie că lumea ar fi mai bună dacă fiecare ființă umană ar “învăța” să dăruiască.
Sunt, deasemenea, un om căruia îi place să experimenteze diferite lucruri. Din domenii și mai diferite. Ca atare, am învățat să mă bucur de viață. Expert nu am devenit în toate acele domenii dar, categoric, sunt expert in computere si internet. Mai exact, în webdesign, online marketing, video design & producing, graphic design.
În 2014 am început proiectul “Writers Pay it Forward” al cărui scop era să ajute scriitorii din US. Și, încă este. Dar, între timp aria de acoperire a acestei mișcări s-a extins astfel încât, astăzi ne putem lăuda că am ajutat și colaborat cu scriitori din aproape toate țările planetei.
Din 2019, am mutat focusul principal in minunata noastră țară.
România.
Spre talentații noștri scriitori.
Români.

Mirela-Carmen Stancu

Writing & BOOK Coach, Author BRAND Strategist, Director Editura QUARTO, Scriitor, Traducător

“Cuvintele te pot inspira pe Calea catre Carte dar… numai Actiunea produce schimbarea!”
Pasionată de găsirea semnificației vieții, după jumatate de secol petrecut pe Planeta Albastră, am hotarat că a sosit clipa ca… “în mod oficial”… să dăruiesc semenilor mei din prea plinul informațiilor pe care am avut șansa să le accesez până acum.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri. Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.
Ca atare, tot ce scriu pentru tine – scriitorul, toate cursurile pe care le sustin, sunt construite astfel incat sa te ajute sa transmiti cititorului mesajul tau…mesaj ce ii poate schimba viata in bine… iar tie, iti poate asigura o viata de scriitor cat mai relaxata. Intocmai cum, intotdeauna am visat sa am dar, de-abia dupa jumatate de secol petrecut pe frumoasa noastra Planeta Albastra am reusit s-o cladesc pe o fundatie solida.

Eva Ancuța Hamza

Editor corector Editura QUARTO, Coordonator Departament PR & Marketing, Scriitor

Se spune că, atunci când ai un copil, întreaga ta viață se schimbă. Așa și este, sau cel puțin așa a fost în cazul meu.

Și aici includ și celelalte aspecte ale vieții, nu doar cel de familie. Spun asta deoarece, după ce am avut-o pe fetița mea, am început să caut alternative pentru jobul de birou, astfel încât să lucrez de acasă, pentru a fi alături de fiica mea.

Am început prin a fi content writer, iar pe parcurs, mi-am extins destul de mult aria de interes. Am început să citesc tot mai mult, să scriu recenzii, iar ulterior, să corectez cărți.

În prezent, activez în diverse domenii, toate fiind oarecum legate între ele și ținând de scris, citit și corectat. În plus, pot spune că mă simt împlinită, deoarece am ajuns să lucrez ceea ce îmi place, astfel că munca mea este totodată pasiune.

Luiza Simonescu

Graphic Designer, Coordonator Departament Ediții Digitale – Editura QUARTO

Încă de mică mi-am descoperit pasiunea pentru citit. Cărțile mi-au arătat că nu trebuie neaparat să dormi pentru a visa. Că cititul te poate transpune într-o cu totul altă lume, unde poți trăi povești prin mintea unor personaje.

Odată cu aceste conștientizări, m-am întrebat: “Oare cum ar fi dacă aș creea propria-mi lume de poveste?!” Mi-am dat seama că a scrie romane nu este tocmai domeniul meu, însă acest lucru nu m-a oprit din a-mi crea un blog unde să pot împărtăși numarului mic de oameni ce mă urmareau, trăirile și sentimentele prin care eu, o fată de 13 ani pe atunci, le avea.

În prezent, am realizat că lucrurile exacte mă definesc mai bine. Am descoperit designul grafic și plăcerea pe care un proiect finalizat mi-o aduce, împlinirea simțită atunci când un client este mulțumit cu produsul final și oportunitățile pe care acest domeniu ți le poate oferi.

Mona Șimon

Editor Editura QUARTO, Scriitor 

M-am născut la poale de munte, într-o carte de povești.

Am fost pe rând, Heidi, Pollyanna și Alice în Țara minunilor.

M-am transformat pe nesimțite într-un adolescent miop, pentru a mă lăsa apoi pradă iubirii.

Am stat pe peron alături de Anna Karenina, l-am îngrijit pe Mister Rochester și am suferit alături de Olguța.

Am discutat adeseori cu Moromete și am căutat dreptatea alături de Manlache Pleșa.

Da, am trăit în cărți și pentru ele.

La un moment dat am rătăcit și în lumea reală, până ce am absolvit Facultatea de Medicină generală la Cluj-Napoca.

Cu diploma în buzunar și cu visele la rever, m-am întors înapoi la cuvinte. În propria mea carte. De patru ani scriu pe blogul personal O carte nescrisă (monasimon.ro) și trăiesc alături de cele mai diverse personaje literare.

În toamna anului 2020, am debutat cu o povestire în antologia Nuanțe de piper și ciocolată- It is what it is, apărută la editura SIONO.

Iubesc să iubesc, să râd cu lacrimi și să mă pierd în lumea cărților.

Zi de zi încerc să creionez fericire, dar până la urmă, în mintea mea ea înseamnă cireșe atârnând pe o ureche, un soare cald pe post de pălărie și pe fundal șoaptele mării albastre.

Laura Cioarec

Editor – corector Editura QUARTO, Traducător, Filolog, Scriitor

Ego sum qui sum. (Eu sunt cel ce sunt.)

Varianta “acronimată”: ETC – SPOR. Da, e ACEL “spor”, din urarea Muzei. Totodată, e şi … cartea mea de vizită. IUBESC tot ce ţine de „meşterit” cuvinte, pedagogie, creaţie şi comunicare.

Mare fan al planurilor de lecţie şi al programelor personalizate. Dar, şi al transformării unui text, în cea mai bună variantă posibilă. Rabat de la calitate, nu fac! Indiferent cât durează „şlefuirea” acestuia.

Îmi place să ajut oamenii. Mai ales, în învăţarea unei limbi străine şi sporirea auto-încrederii. E uimitor, sentimentul acela, de satisfacţie, atunci când schimbi viaţa unei alte persoane. Când ai un impact pozitiv şi o motivezi. Uraaaaa!!!

A luat examenul, a primit viza, a intrat la liceu/facultate. A învăţat engleza, la pensie!

Tipa creaţă a avut succes, la interviul în limba engleză. După 2 concedii, consecutive, de maternitate. Timidă, cam nesigură pe cunoştintele ei. 6 luni mai târziu, a obţinut jobul!

 Medicul stomatolog, în România – asistentă, în UK, 3 ani. A fost nevoită să dea IELTS-ul, spre echivalarea studiilor. I s-a promis o poziţie mai bună – doctor specialist. Condiţia primordială a fost obţinerea unui anumit punctaj, la testul de engleză. „Am trecut!!! Vă mulţumesc, din suflet, pentru tot. Fără dumneavoastră, nu aş fi reuşit. Întâi, aştept să-mi treacă tremuratul; apoi, sun la job”.

Studentul: „Mulţumesc, doamna, pentru că m-aţi ajutat să intru la facultate, în Anglia!”

Sau medicul veterinar, plecat în Olanda, peste ani: „Am luat B2, la examenul Cambridge. Se echivalează cu BAC-ul. Dar, să ştiţi, m-am ofticat. Doar 3 puncte, în plus, şi aş fi luat C1! Thanks a million, my teacher!”

Inginerul-metalurg: „Venim, la engleză, ca la un fel de „SPA intelectual”.

Mesajele, de genul acestora, îmi dau energia, de care am nevoie. Pentru a scrie şi a zbura, emoţionată, pe firul poveştilor de viaţă, către cititorii noştri.

În timp ce văd oamenii … înflorind.

    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    ×