Se spune că, dacă îți dorești să devii un scriitor mai bun, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să citești cât mai mult. Total de acord, însă dacă îți dorești să îți dezvolți nu doar vocabularul și imaginația, ci și abilitățile de a scrie oricând, atunci contează și ce citești, nu doar să o faci. Aici intervin cărțile despre viața de scriitor, care te ajută să descoperi secrete valoroase despre cum poți deveni un scriitor mai bun și cum poți atrage succesul în viața ta.

Dacă ești pasionat de scris, fie că ai scris și publicat deja sau doar visezi ca într-o zi să scrii o carte, este bine să știi că în colecția de cărți despre viața de scriitor găsești adevărate comori, pline de cunoștințe și sfaturi valoroase pentru orice scriitor. Cărțile din această categorie nu sunt doar surse de informații, ci adevărați ghizi care îți poartă pașii pe calea către cartea ta. Ele îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe să scrii și te ghidează spre tehnici și secrete care te vor ajuta să atragi muza oricând dorești, fără să trebuiască să aștepți ca aceasta să te caute pentru a putea scrie.

Cărțile despre viața de scriitor îți sunt aliați de nădejde pe calea către carte

Cărțile despre viața de scriitor îți servesc drept izvor de informație. De cele mai multe ori, ele sunt povești de succes ale altor autori sau experiențe personale în care autorii împărtășesc cu cititorii sfaturi despre cum au depășit ei înșiși diversele obstacole pe care le-au întâlnit în calea lor către scrierea și publicarea cărților. Dacă ești scriitor aspirant, poate fi extrem de util și motivant să citești despre succesele și eșecurile altor scriitori, deoarece vei vedea că nu ești singurul care se confruntă cu diverse blocaje și obstacole, dar, odată ce găsești soluția pentru a le depăși, vei putea obține succesul.

Aceste cărți îți asigură, de asemenea, informații tehnice și sfaturi practice despre cum să scrii o carte. De la crearea structurii la construirea atmosferei, în funcție de ceea ce vrei să transmiți, vei găsi în aceste cărți toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe să scrii, fără a-ți mai fi teamă că nu știi ce ai de făcut, nu știi de unde să începi sau ce tehnici să folosești pentru a nu plictisi cititorii.

Tot cu ajutorul cărților despre viața de scriitor poți să îți descoperi stilul personal de scris. Este un lucru știut faptul că fiecare scriitor are un stil unic. Studiind astfel de cărți, ai ocazia să înveți de la alți autori cum să îți definești propriul stil, vocea unică prin care cititorii te vor diferenția de ceilalți autori.

În plus, cărțile despre viața de scriitor nu îți oferă doar informații valoroase despre tehnici de scriere și metode de a atrage muza, ci ele îți asigură și o sursă de motivație care să te ajute să îți depășești fricile și blocajele.

Alege cărțile potrivite pentru tine

Click pe imagine pentru detalii

La Editura Quarto, avem o categorie de cărți special destinată celor care își doresc să scrie. Intitulată „Viața de scriitor/Calea către carte”, această categorie cuprinde diverse titluri menite să te ajute să descoperi tainele scrisului, astfel încât să îți împlinești dorința de a scrie și publica. Titlurile din această categorie îți îndrumă pașii spre descoperirea diverselor tehnici de scriere, a secretelor care să te ajute să depășești blocajele de scriitor și a tainelor pentru amenajarea spațiului tău de scris astfel încât să atragi muza și succesul în viața ta de scriitor.

Alege titlurile care se potrivesc cel mai mult nevoilor tale și începe să faci primii pași spre o viață de scriitor încununată de creativitate și succes!