La scurt timp după apariția cărții „Viață cu aromă de coaching”, de Andreea Iulia Manolică, încep să apară reacțiile de la cititori. Postări cu cititoare fericite când își primesc cartea, postări despre impactul pe care lecturarea acesteia l-a avut asupra cititorilor și comentarii cu privire la carte… așa putem descrie ultimele câteva zile raportându-ne la cartea „Viață cu aromă de coaching”.

Autoarea Andreea Iulia Manolică a reușit să creeze o lectură captivantă și de-a dreptul transformatoare în cartea „Viața cu aromă de coaching”. Cartea nu este o simplă incursiune în lumea coaching-ului și nu se vrea un manual de coaching. Dimpotrivă, este o călătorie personală și profesională a autoarei, una în care îl invită pe cititor și îl conduce prin toate aspectele esențiale care i-au marcat călătoria autoarei în calea sa către coaching.

În această carte, autoarea își deschide inima și, cu toată sinceritatea, împărtășește fragmente din viața sa, în care se regăsesc atât aspecte personale, cât și profesionale. Cititorii au astfel ocazia să arunce o privire în viața autoarei și să descopere care au fost întâmplările și factorii-cheie care i-au îndreptat pașii înspre lumea coachingului.

Un lucru care îi atrage pe cititori este modul în care autoarea a ales să scrie cartea. Mai exact, ea nu oferă sfaturi abstracte sau definiții desprinse din manualele de specialitate, ci își împărtășește experiențele proprii și lecțiile pe care le-a învățat de-a lungul vieții din aceste experiențe. Nu se sfiește să își arate vulnerabilitatea și scrie autentic și sincer, astfel că fiecare cuvânt așternut creează o conexiune cu cititorul.

„Viață cu aromă de coaching” este mai mult decât o lectură motivațională și inspirațională. Ea este povestea unei femei curajoase, care a înfruntat provocările vieții și a extras din ele ceea ce i-a fost necesar pentru a se dezvolta personal și profesional.

Astfel, cartea autoarei Andreea Iulia Manolică devine o resursă valoroasă pentru oricine dorește să crească personal și să pornească pe calea coaching-ului.

Reacțiile cititorilor cu privire la cartea „Viață cu aromă de coaching”

Cum spuneam la începutul acestui articol, ne-am bucurat să vedem câteva dintre reacțiile apărute cu privire la cartea „Viață cu aromă de coaching”.

Mai jos, puteți vedea o poză cu o cititoare fericită. Ne bucurăm că a primit cartea și îi dorim „lectură plăcută!”.

355aadf8 5d20 4733 9b04 b6f5305c3339

Iată ce a scris Iuliana Mirela Popescu, o cititoare, într-o postare despre carte:

„ Mă simt binecuvântată, foarte recunoscătoare și aleasă de Dumnezeu pentru tot și pentru toate și în mod special pentru acest început de an!

În energia Andreei Iulia Manolică, în darul ei, în iubirea ei!

Întâlnirea cu ea este emoție, este bucurie și speranță!

Cartea, Viață cu aromă de coaching, este primul dar pe care l-am primit în acest an și este plin de semnificație pentru mine!

Mesajul ei personal și mesajul cărții mi-au așezat viața pe o vibrație specială!

Această carte este pentru fiecare dintre noi, pentru adulți si pentru tineri deopotrivă!

Este un ghid pentru depășirea blocajelor și accesarea puterii personale, scris într-un mod lejer și accesibil, în care mai mult sau mai puțin, fiecare ne regăsim!

Mesajul desprins este că…vine un moment pentru fiecare dintre noi și vine și omul potrivit care ne arată calea către Lumina din noi, către potențialul care poate fi descătușat prin accesarea puterii personale!

Amprenta pe care o lasă lectura cărții este transformatoare!

Îți mulțumesc cu iubire, Andreea Iulia Manolică🙏🌺❤️”

Tot de la cititoarea Iuliana Mirela Popescu împărtășim cu voi un comentariu:

„M-am bucurat că „Viață cu aromă de coaching” a zburdat pe malul mării și a ajuns fix în brațele mele. Mă bucur de ea, de toate emoțiile, trăirile, experiențele pe care Andreea Iulia Manolică le-a pus acolo! Sunt recunoscătoare pentru mesajul cărții care dă voie cititorilor să înceapă procesul de eliberare a blocajelor și limitărilor care mai mult sau mai puțin ne țin captivi. Este calea către un nou început! Începutul în care tu te pui pe primul loc în viața ta și ai șansa să devii cea mai bună versiune a ta! Andreea, te iubesc!”

 

VIATA CU AROMA DE COACHING 038 6x9 Paperback
Click pe imagine pentru detalii

Noi ne bucurăm să vedem reacțiile pozitive, să știm că mesajul acestei cărți a ajuns la cititori și să primim poze cu bucuria pe care aceștia o simt când țin cartea în mână. Dacă și tu îți dorești să descoperi o poveste de viață cu adevărat inspirațională, care îți vorbește despre experiența care a dus-o pe autoare pe calea coaching-ului, cartea „Viață cu aromă de coaching” este pentru tine.