Finalul acestui an se apropie cu pași repezi. Anul 2023 a fost primul an în care s-a desfășurat programul „Sprint de scriere 365 zile”, iar feedback-ul a fost peste așteptări, astfel că ne pregătim să dăm startul acestui program, începând cu 1 ianuarie 2024! Așadar, cu drag și entuziasm te anunțăm că, timp de 366 de zile scriem împreună. Ni te alături și tu?

Noul An este întotdeauna un prilej bun pentru setarea obiectivelor și țelurilor, pentru renunțarea la vechile obiceiuri „nesănătoase” și formarea unor noi obiceiuri. Iar scrisul este unul dintre lucrurile pe care le poți transforma într-un obicei sănătos și plăcut.

Dacă pentru anul 2024 ți-ai propus și să publici o carte, sigur știi că nu ai cum să faci asta fără să o scrii, mai întâi. Iar pentru a scrie o carte bună, de impact, este esențial să îți dezvolți mușchiul scrierii. Cum poți face asta? Prin practicarea zilnică a scrisului! Așadar, te invităm să te înscrii în Programul „SCRIITOR 366 – Program – Sprint de scriere LUNAR”.

Programul te va ajuta să îți dezvolți mușchiul scrierii și să faci din scris un obicei. Timp de 12 luni, scriem împreună, în direct, pe Zoom, alături de toți membrii comunității care acceptă provocarea.

Cum poți să vii să scriem împreună?

Poți participa la programul „Scriitor 366” în fiecare lună sau doar în lunile în care îți dorești și simți că poți scrie. Programul este potrivit pentru oricine care își dorește să scrie, fie cărți, fie articole, newslettere sau orice altceva, fie ficțiune, fie nonficțiune. În timpul acestui program, scriem împreună, pe ZOOM, fiecare la ce are de scris.

Printre principalele avantaje ale programului se numără:

  • Acces, timp de o lună de zile, la energia unui grup de oameni care au scrisul ca pasiune comună.
  • Jumătate de oră zilnic în care Mirela-Carmen Stancu îți stă la dispoziție și îți răspunde la întrebări. O jumătate de oră de coaching pentru scriitori.

Click pe imagine pentru detalii

Chiar dacă nu poți să participi zilnic, timp de 30/31 de zile, în cadrul lunii alese de tine, ai acces la grupul programului, unde poți discuta cu colegii tăi despre sprinturi și procesul de scriere. În plus, coach-ul Mirela-Carmen Stancu îți este alături în acest grup, pentru a-ți răspunde la eventualele întrebări.

După ce te înscrii, primești detaliile organizatorice si, evident, detaliile de logare.

Te poți alătura comunității pe tot parcursul anului. Plata se face lunar.

Programul complet de sprinturi de scriere „SCRIITOR 366” începe la 1 ianuarie și se închide la 31 decembrie 2024.

Tu alegi lunile în care dorești să participi.

Ce zici, vii să scriem împreună timp de 366 de zile?