„Atât iubirea, cât și iertarea e necesar să le canalizăm în 2 sensuri: față de cei din jurul nostru și față de noi înșine. Îți mai spuneam în subcapitolele anterioare că relația cu sinele este cea mai puternică și de durată relație și o relație bună, în echilibru cu propria persoană poate aduce beneficii pe toate planurile vieții noastre: cuplu, copii, bani, Dumnezeu, mâncare. Schimbarea în direcția pe care noi ne-o dorim ne îmbunătățește relația cu noi, cu partenerii noștri de viață, cu părinții, dar și cu copiii noștri. De fapt, la copii voiam să ajung.”

 

„Cât suntem pe Pământ suntem într-un continuu proces de învățare și de creștere, de evoluție. Facem greșeli pentru că așa e viața autentică și așa învățăm, iar libertatea de a face greșeli e un cadou pe care e bine să-l oferim și copiilor noștri. Cu siguranță am făcut lucruri în trecut pe care ne-am dori ca să le schimbăm sau ne-am răzgândit în legătură cu modul în care privim lucrurile. Uită-te cu multă îngăduință și iubire la acest aspect și fă lucrurile exact așa cum ți le dorești acum. În trecut, s-au întâmplat în concordanță cu cel care erai atunci. Acum vii cu o altă versiune a ta. Mai bună, mai evoluată. Fii mândru de asta, fii mândru de cel care ești acum. Asta înseamnă evoluție. Nu te identifica cu părerile tale dintr-un anumit moment, ca să le poți schimba, ca să poți evolua. Să învățăm să fim mai buni în a ne ierta. E cel mai sincer îndemn pe care îl pot emite acum!”

 

„Știu, poate în acest moment în care ții cartea în mână și citești aceste lucruri, ți se par extraordinare sau simți că e o provocare prea mare cea pe care ți-o oferă copilul tău. Una la care tu nu faci față. Chiar dacă nimeni nu crede în tine, poate nici tu nu o mai faci, te asigur că eu da! Eu cred în misiunea ta și în abilitățile tale. Copilul tău a făcut cea mai bună și inspirată alegere când te-a ales să-i fii părinte iar tu vei onora acest gir de încredere, deoarece eu sunt alături de tine și te susțin.”

 

Comandă cartea aici